Tjen penge hjemmefra eller online

Vi har alle sammen været der. Vi mangler lidt ekstra penge til at forsøde tilværelsen, eller også er man i en mere desperat situation, fordi man virkelig mangler penge! Men hvordan får man nemmere fat i penge uden at skulle sende 100 ansøgninger afsted eller ende som flaskesamler?

Vi giver dig her et samlet overblik over seriøse muligheder, hvorpå du kan tjene penge i 2020 – både online og offline. Nogle af vores forslag kræver en minimal investering, mens andre forudsætter op mod 10.000 kr. i egeninvestering.

Måder at tjene penge på – 25 muligheder

1. Tjen penge på bitcoins Compass (Mest populære metode lige nu) ⭐️

En af de helt nye måder at tjene penge på hjemmefra er handel med bitcoins. Det lyder svært og komplekst, men med hjælp af nye services som Bitcoin Compass, så er det nemmere end før. Det er en af de letteste måder at tage del i Bitcoin-revolutionen og tjene penge hjemmefra.

Det er simpelt at komme i gang og du skal blot gøre følgende.

Trin 1: Registrer dig (KLIK HER)

Trin 2: Overfør penge at investere for

Trin 3: Begynd at handle

Bitcoin Compass tilbyder den nyeste teknologi, der hjælper dig med dine handler og guider dig igennem. Hvor meget du tjener på dette varierer meget og der er selvfølgelig også en risiko. Hjemmesiden viser dog en række eksempler på brugere, som har tjent gode penge på netop denne metode.

Opret dig allerede i dag ⭐️ (KLIK HER)

2. Tjen penge for at give din mening til kende!

Kunne du tænke dig at få penge for at brokke dig? Det lyder en anelse underligt, men det er faktisk tilfældet. Din mening er nemlig værdifuld viden for virksomheder, som derfor gerne betaler for, at du deler dine holdninger med dem. Det tager ganske kort til at komme igang, og det kan alt sammen klares direkte fra din computer. Så længe du har en internetforbindelse, så har du mulighed for at tjene lidt ektra lommepenge.

Hos Opinionsland (se mere ved at klikke her) har du mulighed for at optjene point ved at gennemføre små korte undersøgelser. Her skal du blot give din mening til kende. Herefter kan du få udbetalt penge eller ombytte dine point til gavekort. Du vælger selv, hvilken butik du ønsker et gavekort til – eksempler kunne være Zalando, CDON eller Magasin.

Vi vil løbende holde nedenstående liste opdateret med andre lignende tilbud. I første omgang er det dog kun denne udbyder, som vi har kendskab til, der tillader danske brugere:

Du har også mulighed for at optjene point og bytte disse til gavekort – læs mere herunder.

Optjen point og køb gavekort for disse (+70.000 danskere gør det allerede!)

Hos YouGov er de vilde efter at høre folks meninger. Derfor kan du lige nu optjene point for hver undersøgelse, du besvarer. Med disse point har du mulighed for at købe gavekort til Sendentanke, og opretter du dig i dag, modtager du 100 point ganske gratis.

Er du derfor fyldt 18 år, og ejer du en mobiltelefon/computer/tablet med adgang til internettet, så kan du allerede i dag komme i gang med at besvare spændende spørgeskemaer og optjene point.

3. Fiverr

Billedresultat for fiverr

Hvis du indenfor de seneste år har leget med online marketing på den ene eller anden måde, så kender du sikkert til fiverr.com Grundideen med Fiverr er, at man skal kunne købe alle opgaver til 5 dollars. Man finder også ofte højere priser, hvis omfanget af opgaven er lidt større. Jeg har selv brugt Fiverr til bl.a. oversættelse og design af logo. Her tilbyder private personer deres egen arbejdskraft og tjener således penge.

I dag kan man få Fiverr alt hvad hjertet begærer. F.eks. voiceover, en sexet video-fødselsdagshilsen, animationstegninger, artikelskrivninger osv. osv. Tjek det ud, og se om du ikke kan tilbyde noget, som folk vil betale dig penge for.

4. Multi Level Marketing

Multi Level Marketing

Multi Level Marketing (MLM) er en forretningsmodel, der er kendetegnet ved, at der bliver solgt direkte fra producenten til forbrugeren. Af succesfulde MLM virksomheder kan f.eks. nævnes Aloe Vera og Tupperware.

MLM eller Network marketing har et lidt blandet omdømme, men det kan sagtens være positivt, hvis man sælger et godt produkt man kan stå inde for. Det er selvfølgelig vigtigt, at konceptet er troværdigt, så folk ved hvad de går ind til. De fleste kommer i gang med MLM ved at finde et produkt de elsker og selv har haft glæde af for derefter begynde at sælge det. På denne måde kan de opnå en passiv indkomst.

Der findes flere programmer man kan signe op til, og der kan være mange penge at tjene, hvis man lægger en del tid og kræfter i det til at starte med. Det er slet ikke umuligt at kunne komme op at tjene 500-5000 kr. Ved siden af sit faste arbejde.

Jeg har ofte selv købt Aloe Vera produkter af en kammerat, da de har nogle gode produkter. Deres koncept fungerer også som network marketing. Et andet koncept der har fanget min interesse, hvor du ikke skal købe en bunke produkter, er Cashback world/Myworld. Her kan der være mange penge at hente, hvis du sælger konceptet til butikker. Kortet fungerer på samme måde som forbrugsforeningen eller Mataskortet. Forskellen er blot, at med Cashback world, kan du få rabatter overalt. F.eks. ved Walmart, booking.com, danske webshops osv.

Hvis det har fanget din interesse, har du mulighed for at se et af deres webinarer på følgende link: Webinar til Myworld konceptet,

Ellers kan jeg anbefale, at du undersøger endnu dybere på google, om de forskellige muligheder for at finde ud af, hvad der kunne være noget for dig.

5. Bliv Mystery shopper

Billedresultat for mystery shopper

Som mystery shopper skal du f.eks. handle ind i en forretning, spise på en restaurant, tage på kro-ophold, samtidig med, at du skal vurdere deres service og priser etc. En hyggelig opgave jeg selv har prøvet i Københavns Lufthavn, hvor jeg havde til opgave at vurdere de forskellige butikker og restauranter. Det kræver efterfølgende, at man skriftligt anmelder butikkerne, men det er forholdsvis ligetil. Vi kan anbefale at tage fat i  blivmysteryshopper.dk, hvis du vil prøve kræfter med dette.

6. Lej dit hjem ud

Det bør nævnes, at denne mulighed for at leje sit hjem ud er lettere, hvis du bor i en større by. Her er efterspørgslen givetvis større. Har du et ekstra værelse kan dette f.eks. fremlejes til en studerende eller andre, der har brug for husly.

Det kan altid anbefales at ordne lejelaftalen på skrift, hvis det f.eks. er et længere lejemål, eller online via tjenester som Airbnb.com, hvis du lejer ud i kortere perioder til f.eks. turister.

Et konkret eksempel fra den virkelige verden, er min kærestes og min lejlighed på 110 kvm. på Vesterbro i København. Denne kan vi leje ud for 1000-1400 kr. om dagen. Dermed en god ekstra indtjening, når man selv er på ferie.

7. Tjen penge på at udfylde spørgeskemaundersøgelser

Online spørgeskemaer kan stadig være en udmærket mulighed for dig, hvis du vil tjene penge online. Din viden og din mening kan nemlig være rigtig meget værd for virksomheder, og derfor er de villige til at betale for det.

Her skal du dog også tage dig i agt, for visse spørgepaneler vil have, at du indbetaler noget først. Det skal du ikke gå med til, medmindre du er 100% sikker på formålet, firmaet og kontoen du overfører til. Der er forskellige måder hvorpå du bliver belønnet for dine besvarelser. Nogle tilbyder kontanter eller udbetaler via Paypal. Pengene vil ofte blive udbetalt, når du har nået et bestemt beløb. Altså fx at du har optjent 100 kr.

De fleste gør dog det i dag, at de udbetaler via gavekort til store butikker eller kæder, så du på den måde altid kan få noget ud af dine penge.

Det kræver ikke noget specielt for at udfylde spørgeskemaer, da firmaerne skal bruge svar fra folk i alle segmenter. Vi har kigget på flere sider, men synes egentlig at Surveybee.dk, virker som nogle af de mest seriøse i denne branche.

Relateret billede

8. Arbejd hjemmefra og få penge som virtuel assistent

For firmaer kan det være en god ide at hyre en virtuel assistent, hvis de ikke helt føler de har råd til en fuldtidsstilling. Med en virtual assistent slipper firmaet for at betale til sygdom, ATP-bidrag, pension m.m. For at komme i betragtning til et job er det vigtigt, at du har visse IT-færdigheder (Excel og Word som minimum) og også har erfaring nogle års erfaring på arbejdsmarkedet. De forskellige opgaver som assistent kan ofte være administrative opgaver så som telefonpasning og kalenderadministration, sproglige opgaver, samt markedsføringsopgaver.

Hvis du vil øge dine chancer for at få et job, kan det være en god idé at skrive dig op hos et agentur som f.eks. VOT (Virtual assistant jobs) Det kan også anbefales at kigge på societyofvirtualassistants.co.uk, som er en platform lavet dannet af virtuelle assistenter. Her kan du få hjælp og inspiration til alt det praktiske vedr. din opstart. Hvis du bliver godkendt som medlem, kan du ligeledes stå på deres jobdatadase, og den vej igennem forhåbentlig få landet et godt arbejde.

Relateret billede

9. Sælg dine gamle ting eller køb brugt og sælg videre

Har du eller et familiemedlem en kælder fuld af gamle ting, var du måske heldig at noget af det kunne sælges? Det er blevet moderne at gå i genbrug, og at købe brugte ting. Det er både godt for miljøet og din pengepung. Hvis du har kendskab til f.eks. dyre tøjmærker kunne du søge efter det på nettet – købe det billigt og sælge det dyrere. Måske du kender et velbesøgt loppemarked, hvor du kunne finde potentielle købere?

Ting du kunne sælge:
Smykker, tøj og sko: Ofte finder man tøj i skabene, man nærmest ikke går i mere. Dette kunne sælges på Trendales, DBA eller FB grupper.
Bøger: Ofte læser man kun bogen én enkelt gang, og derefter står den ellers og samler støv.
Elektronik: Når du køber noget nyt, er der ingen grund til, at det ligger i skuffen og fylder.

Billedresultat for dba

10. Tjen penge på at sælge dine billeder

Har du et talent for at sælge billeder, så kan du faktisk tjene penge på det ved at sælge dem online. Det særlig gode ved at tage billeder, er at du ikke behøves at have din egen hjemmeside, eller noget dyrt udstyr. En telefon med et godt kamera kan være nok, så længe du kan fange nogle gode og fangende øjeblikke.

Vi fandt en gennemført artikel på The Work at Home Woman, hvor der udførligt beskrives 37 steder, hvor man kan uploade sine fotos, hvis man vil tjene penge på dem. Et par af de store er selvfølgelig Shutterstock og iStockphoto. På mange af siderne ligger provision pr. solgte billede på mellem 20-40 %
Tjen penge på at tage billeder

11. Gør rent og bliv ansat som hushjælp

Som du sikkert er bekendt med, er det ikke meget rengøring man som handicappet eller pensionist kan få hjælp til. Mange ældre ansætter derfor i dag folk til at gøre rent, ordne vasketøj og andre huslige opgaver. Sæt en seddel op hos din lokale købmand, på internettet eller i et supermarked med dine kontaktoplysninger. Du kan også bruge app’en Happy helper. App’en er Danmarks største platform for rengøring. Via appen kan du komme i kontakt med tusindvis af potentielle kunder. Happy Helper sørger desuden for, at du har forsikring med i pakken, hvis du skulle komme til at forvolde materiel skade ved en kunde. Gå til Happy helper.

Tjen penge på at gøre rent ved rengørings hjælp

12. Brug dine egne særlige kompetencer

Er du en dygtig håndværker, der har nemt ved f.eks. at lave fuglekasser, kan du tjene penge på det. Sælg dem gennem Den Blå Avis eller en gruppe på Facebook. Måske du er god til at strikke – lave huer, vanter eller strømper. Det er alt sammen ting der kunne sælges.

Billedresultat for knitting

13. Bliv hundelufter eller pas dyr og tjen penge

Mange familier, travle folk og ferieglade danskere giver gerne gode penge for at få hjælp til at passe deres dyr. Det kan være hjælp til at lufte hund, til at give katten mad mens de holder ferie eller fordi de af andre grunde har brug for assistance. Sæt en annonce op på dogley.com/da, hundelufter.nu, Facebook eller på DBA og publicer dit CV samt en kort tekst om dig selv.

Billedresultat for dog walker

14. Tjen penge på YouTube

Specielt det yngre segment har tjent virkelig gode penge på at underholde via YouTube. Er du sjov, underholdende eller kan du lære folk noget, så kunne YouTube måske være noget for dig. F.eks. tjener en del deres penge på at kommentere gaming spil. Et godt  eksempel på dette er svenske PewDiePie, men også mange danskere gør det. Meste ekstreme eksempel er Ryan ToysReview. I 2018 tjente denne lille søde knægt omkring 22 millioner dollars på at anmelde legetøj!

Af danske succesfulde youtubere kan nævnes Alexander Husum, der forsøger at få et godt grin ud af folk med sine pranks. Det er lykkedes meget godt, da han lever af det, og i 2017 vandt årets bedste youtuber ved Guldtuben Awards.

Hubspot har skrevet en gennemført og detaljeret guide til hvordan du kan lave penge på YouTube. Den kan du læse her.

Billedresultat for youtube

15. Lån penge ud og tjen på det

Du tænker nok, kan jeg det? Ja det kan du faktisk. Crowdlending eller peer 2 peer lending, som det også kaldes startede under finanskrisen og blev selvsagt populært, da flere havde svært ved at låne penge i denne periode.

Med Crowdlending har du mulighed for at lege bank og låne penge ud til mindre virksomheder og private. Nogle af de forskellige låneportaler tilbyder en buyback guarantee. Dvs. betaler låntager ikke pengene tilbage, så vil portalen købe lånet op, så du er sikret dit indskud og renter.

Crowdlending

Hvordan kommer jeg i gang?

Der findes en del udbydere på markedet. Jeg har selv prøvet Mintos (lettisk) som også er dem med de bedste anbefalinger på Trustpilot. Udover dem er der også danske Lendino. Det er billigt at komme i gang. Du behøves faktisk ikke mere end 1000-2000 kr.

Crowdlending er absolut et godt alternativ til aktier, obligationer, eller penge i banken. Har du 1000 kr. i banken, kan disse penge lige så godt komme ud at arbejde for dig, da de fleste banker har så lav indlånsrente, at du vil tabe penge på at have dem stående i banken.

16. Invester minimalt i ejendomme med Brickshare

Vi bliver lidt i samme boldgade som crewdlending. Her skal du bare som minimum investere 10.000 kr. Brickshare er en online investeringsplatform, der gør det nemt for os dødelige at investere i mursten. Konceptet er, at man går sammen om at investere i forskellige ejendomme.

Du investerer altså en lille andel i en bolig, som du bliver medejer af. Herefter vil du så løbende få afkast i form af lejeindtægter. Hvis boligen bliver solgt, vil du også få andel af dette overskud.

Dette koncept har længe været kendt, dog ikke i Denmark, før nu! Brickshare startede med en crowdfunding kampagne i 2017 og fik i 2018 en kapitalindsprøjtning af Seed Capital. På trustpilot har de fået utrolig meget ros, hvilket i hvert fald for mit eget vedkommende gør det mere trygt at investere i. Super fedt at se, at dette dansk startup er kommet så godt igang!

Deres platform virker meget ligetil og brugervenlig. Mursten har altid været en god investering, så derfor kunne dette være et godt alternativ til opsparingen.

Billedresultat for Brickshare

17. Løs småopgaver med Pinploy, Meew eller Workr

Trænger din cykel til en klargøring? Skal du have gjort rent? Skal du have hjælp med Ikea reolen? Er du bare en lille smule handy, og har du gåpåmod, så kan du tilbyde din arbejdskraft til praktiske gøremål til danskerne igennem Pinploy.

Tjenesten fungerer på den måde, at man opretter et “ploy” (en opgave), hvor man beskriver, hvad man skal have hjælp til, og hvor mange timer det varer. Herefter ansøger meployees (det kunne være dig) om opgaven. Du kan se mere om Pinploy. Som et andet alternativ i feltet, er der også den danske app Workr. Appens formål er ligesom de andre apps på markedet at hjælpe danskere til hverdagens små gøremål. Det en let vej for folk der ønsker at få løst en opgave nemt og smertefrit.

Billedresultat for Meploy

18. Opret en blog eller hjemmeside

Denne mulighed bliver næsten altid nævnt på de forskellige Tjen penge online sider. Sandheden er dog, at der er rigtig mange der gør det efterhånden. Dvs. at det er sværere at tjene penge på en affiliate side, hvor du f.eks. skriver om droner eller kageopskrifter. Markedet er simpelthen mere mættet nu end for 5-10 år siden. Udover det er det blevet sværere at få høje placeringer på søgeord. Det tager simpelthen længere tid at ranke.

Når det er sagt, kan det dog godt stadig lade sig gøre, hvis man finder den rette niche, og er villig til at lægge timerne i det. Jeg kan klart anbefale at starte med at lave en hjemmeside i det system der hedder WordPress. Det er et open source CMS system, og er meget brugervenligt. Der findes utallige videoer på YouTube, der guider dig til at komme i gang med at lave en WordPress hjemmeside. Hvis du føler, at du ikke har tiden til det, kan det anbefales at bruge Upwork. Det er verdens største freelanceportal indenfor online marketing. Her kan du finde dygtige programmører, grafikere og designere fra hele verden uden at skulle smide en formue.

Billedresultat for website

Forventet indtægt? Afhænger af niche, EPC (gennemsnitlig provision per besøgende), din evner til skriftligt at formidle og sælge, og selvfølgelig hvor mange besøgende du kan få på din side. Kan du skaffe 1000 besøgende per måned kan du nok forvente minimum 100-200 kr./måned.

Hvad koster det at komme i gang? Ca. 300-400 kr, for domæne og hosting første år.

19. Start dit eget podcast

Podcast stormer stadig frem og efterhånden har annoncørerne også fået øjnene op for dette medie. Hvorfor ikke reklamere på en podcast i stedet for i en reklamepause på kanal 5 en torsdag aften med et begrænset seerantal?

Ligesom affiliate hjemmesider er der heller ikke her nogen lette penge at tjene, men hvis du rammer en vis mængde lyttere, bliver du interessant som platform for annoncører, og du kan dermed tjene en ekstra skilling på det.

Et godt eksempel er Iværksætterhistorier, som jeg selv lytter til. Esben der driver dette, kan i dag leve af det efter 1,5-2 års arbejde. Ikke dårligt. Ved hver spisode har han forskellige sponsorer der finansierer hans løn. Der findes forskellige formater af podcast: Interview-podcast, solo-podcast, brevkasse-podcast etc.  Her er det vigtigt at finde ud af, hvilken slags podcast du vil lave, og der bedst passer til din stil.

I forhold til det tekniske setup, kan du sagtens starte billigt med din iPhone-mikrofon, eller et USB-headset. Senere kan du så geare op til en dyrere mikrofon.

Billedresultat for podcast

20. Rema 1000 med Vigo (madudbringning)

Vigo er en ny deleøkonomisk ordning der matcher de kunder, der ikke har tid til at handle ind med andre kunder der alligevel skal handle ind. De kunder der handler ind, kan så tjene en ekstra skilling på det. Udbringning giver i snit 39 kr. Dette er en god og let måde at tjene 400-500 kr. ekstra om måneden, også selvom du ikke har en bil. Også her er potentialet størst, hvis du bor i et tættere befolket område.

Rema 1000 Vigo madudbringning

21. Bliv statist

Det kræver ingen uddannelse at blive statist, og du får ofte et engangsvederlag for en opgave. Lønnen kan variere afhængig af hvor lang opgaven er, og om det er en spillefilm, reklameproduktion eller en TV-serie.

Et statisthonorar ligger ofte mellem 300-1000 kr. og bliver ofte betalt i form af gavekort. Ved reklamefilm kan honoraret ofte være noget højere. Mellem 500-5000 kr.

Billedresultat for filming

22. Tjen penge på dropshipping

Har du ofte gået med tanker om at skulle åbne din egen webshop, men kan ikke helt overskue at købe ind til et kæmpe varelager? Så kunne dropshipping være noget for dig. Her skal du ikke selv have varer på lager, men i stedet har du varerne på et fjernlager. Printful er et eksempel herpå. De har et super godt setup, hvor du via deres hjemmeside selv kan designe T-shirts, Tank tops, kasketter etc. med dit eget logo og design.

Du ser altså aldrig skyggen af varerne, men skal blot sætte en flot og indbydende hjemmeside op, og så bliver der ellers trykket T-shirts og dine varer bliver så sendt for dig.

Skal du have hjælp til at bygge hjemmesiden, så kunne Shopify klart være en mulighed for dig. De er verdensmestre i opsætning af webshops, og det er efter min opfattelse klart lettere at bruge dette system som nybegynder end f.eks. WooCommerce.

Relateret billede

23. Lav din egen E-bog

Har du et konkret problem du gerne vil løse, så kan du skrive en e-bog og tage penge for den. Et par konkrete eksempler er f.eks. Halfdan Timm der bl.a. har skrevet e-bøger omkring FB markedsføring, og hvordan man scorer bedre karakterer i skolen. Det kunne også sagtens være-bøger omkring styrketræning, hvordan man opdrager hunde eller om din verdensrejse. Der er simpelthen ingen grænser, så længe der er et publikum.

Relateret billede

24. Tjen penge på Instagram

Instagram er for mange aldersgrupper faktisk mere populært end Facebook. Dermed er Instagram også interessant som annonceplatform. Ligesom med en blog så gælder det om at have nogle følgerere, så du dermed bliver interessant for firmaer, der ønsker at promovere visse produkter.

Influencer marketing har ændret sig de seneste år, og virksomhederne har efterhånden fundet ud af, at det kan være en god ide at markedsføre sig via konkrete micro influencers. På denne måde når firmaet ud til en langt mere specifik målgruppe. Micro influencers har typisk +1000-10.000 følgere.

En macro influencer har rigtig mange følgere, men er også meget dyrere at samarbejde med end f.eks. en micro influencers. En undersøgelse fra Markely viser også at loyaliteten, likes og kommentarer er større ved en mindre instagram profil (micro influencer) end ved en kæmpestor profil på flere 100 tusind eller millioner af følgere. Brugerne har simpelthen lettere ved at identificere sig med personen bag profilen.

Nu kan du spørge, hvordan får jeg blot 500 til 1000 følgere til at starte med?Mulighederne er uendelige. En af de største profiler hedder Jens Elter og har pt. 13 mio brugere. Hendes følgere er kommet af én grund; hendes numse!

Find evt. din egen niche du er glad for eller ved noget om. Det kunne være seje legofigurer, ure, kageopskrifter etc. etc. Med Instagram kan hele verden let blive din platform.

Det kan anbefales at bruge 40 #tags ved hver post, hvilke er det maksimale antal #tags man kan bruge når man poster billeder. På denne måde rammer du flest mulig søgninger ved hver billede du poster. I stedet for at taste 40 ord ind hver gang, kan det anbefales at bruge AutoHash, så du automatisk får de bedste hashtags ind under hvert billede du poster.

Billedresultat for instagram

25. Tjen penge ved at deltage i konkurrencer

Denne er ofte nævnt før på mange forskellige sider. Jeg vil dog stadig give den en plads på listen, selvom der ikke er garanti for at tjene noget. I en periode for nogle år tilbage prøvede jeg intensivt i en måneds tid at deltage i så mange konkurrencer som muligt, og jeg var “heldig” at vinde for i alt 400-500 kr.

Det vrimler med konkurrencer overalt i butikker og på nettet. Til gengæld skal man så udfylde lidt om sig selv. Ofte skal man måske svare på et par spørgsmål og udfylde email-adresse. Her kan det anbefales at oprette en separat email, da du efterfølgende kan forvente at blive “spammet” med forskellige tilbud mm. fra disse firmaer.

Hvis du alligevel sidder og keder dig, hvorfor så ikke få dit gratis lod i tombolaen på denne måde? Varerne du vinder kan du altid forsøge at sælge eller bytte til noget bedre.

Relateret billede

26. Undervis folk over nettet (Udemy)

Udemy er en online læringsplatform, hvor man kan blive undervist i alt fra sprog til kunsten at male abstrakte malerier. Målgruppen er primært professionelle voksne. Der udbydes i 2019, over 100.000 forskellige kurser på Udemy. Har du nogle færdigheder, som du vil lære andre, kan du sælge dine kurser på Udemy. En anden stor spiller på dette marked er Skillshare, som ligesom Udemy også er en kæmpe undervisningsplatform.

Billedresultat for Udemy

27. Sælg aktier

Indrømmet. 2019 har indtil videre ikke været en guldrandet forretning når det kommer til aktier. Men har du en en sum penge, du føler du har råd til at “lege” lidt med, så ville jeg klart se nærmere på en aktie opsparingskonto eller blot sætte penge ind på Nordnet. Jeg bruger selv Nordnet, og synes deres portal er virkelig let og overskuelig at navigere og handle på.

Der er flere strategier, når det kommer til aktier. F.eks. daytrading, eller kortsigtede investeringer. Jeg selv satser dog i aktier over mindst en 3 årig periode. Så er jeg fri for at tjekke konstant og få dårlige nerver 🙂

For at holde dig opdateret kan jeg anbefale at melde dig ind i nogle af de facebook grupper der er omkring aktier. Her kan du lære meget og stille alle de spørgsmål du vil. Det kan også anbefales at tjekke Invested.dk, der også har utroligt meget godt indhold om aktier og investering til både nybegynderen og den erfarne trader.

Billedresultat for aktier

28. Spar penge på din bank

De færreste er opmærksomme på, at de betaler mange gebyrer til deres bank. Nogle banker kræver et årligt gebyr, hvis du har et vist antal konti. Andre steder kræver de et gebyr for straksoverførsler. Til trods for, at det kan virke som ubetydelige beløb, løber det op i sidste ende.

Heldigvis er det nemt at skifte til en bankløsning, hvor du undgår alt dette. Denne bankløsning hedder Lunar, og er en af de mest moderne bankløsninger, der findes på det danske marked. Netop derfor bruges Lunar i dag af mere end 150.000 kunder fordelt over et hav af aldersgrupper.

Mange har et ønske om at investere hele eller dele af deres opsparede midler i aktier. Desværre er det ikke alle, der ved, hvordan de skal bære sig ad med dette. Dette er et klassisk bankproblem, som Lunar har taget hånd om. De har nemlig gjort det yderst simpelt at investere i aktier.

Faktisk har de gjort det så nemt, at du kan klare hele processen fra deres applikation på din smartphone. Det er der ikke andre banker, der kan bryste sig af at have gjort lige så nemt. Derfor er det bestemt også et af de aspekter, der gør, at Lunar adskiller sig fra de mere traditionelle banker.

Vil du gerne i gang med at investere i aktier, og ønsker du at gøre det nemmest muligt for sig selv, bør du end ikke betvivle, hvorvidt at oprette sig hos Lunar er det rette valg.

Anmeldelse af Lunar Way