Sådan sparer du penge, når du handler med et cashback kort

Lyder det for godt til at være sandt, at du kan få penge tilbage, når du handler i en lang række af butikker? Det er det ikke. Med et cashback kort får du penge ind på din bankkonto hver eneste gang, at du bruger det digitale kort. Cashback kortet er gratis at anskaffe sig, du har det som app på din mobil, og du kan bruge det i mange forskellige butikker verden over.

Så nemt er det:

  1. Opret dig som bruger
  2. Vis app’en når du shopper
  3. Modtag penge på din konto

Der må være en hage ved det kort, sidder du sikkert og tænker. Men det er der faktisk ikke. Læs med i denne artikel, hvor du bliver meget klogere på, hvad cashback kortet egentlig er for en størrelse, og hvordan du kan få mest ud af at bruge det.

Hvad er et cashback kort for en størrelse?

Et cashback kort minder mest af alt om det røde Coop kort, som rigtig mange af vi danskere har liggende i vores pung. Et cashback kort er dog ikke et fysisk kort, som du kan putte i din pung (som det velkendte røde Coop kort). Det er et digitalt kort, som fungerer meget lig den app, som du også kan bruge, når du har anskaffet dig det røde Coop kort.

Du behøver altså ikke at skulle huske dit cashback kort hver gang, at du skal ud at shoppe. Det ligger digitalt i en app, og har du din mobil med dig, kan du altid få rabatten på dine køb med i farten.

Hvordan bruger du kortet?

Hvis du er ude for at handle i en fysisk butik, som er med i cashback rabatordningen, er alt, du skal gøre, at hive din telefon op af lommen, gå ind i cashback kort app’en og vise din stregkode. Stregkoden er et bevis på dit medlemskab. Det bliver ikke nemmere at få rabat på dine køb – og så ryger pengene direkte ind på din bankkonto.

Optjener du point – eller kontanter?

Der er ikke noget med, at du optjener point, som du kun kan bruge i en bestemt butik (som det for eksempel er tilfældet med det blå matas kort eller det røde Coop kort). Den rabat, som du får på dine køb, bliver afregnet i kontakter og bliver i sidste ende sat ind på din egen private bankkonto.

Pengene er altså ikke bundet til én bestemt butik eller kæde. Pengene er DINE penge, som du kan bruge på lige det, som du vil. Og lige der, hvor du vil. Eller måske spare dem op på en højrente konto?

Hvordan får du dine penge udbetalt?

Du får ikke et mindre beløb sat ind hver eneste gang, at du handler og opnår rabat (tænk på alle de uoverskuelige transaktioner, det kunne give din bank at arbejde med!). Det fungerer på den måde, at du en gang om ugen (eller efter flere uger) får de penge, som du har optjent sat ind på din bankkonto. Det sker hver gang du har sparet minimum 75 kr op.

Cashback bliver udbetalt hver tirsdag – og har du rundet 75 kr. er der også penge til dig. Du må altså vente på udbetalingen til du kommer op på de 75 kr.

Det er en rabatordning, der vil noget, og mere fair efter vores optik!

Hvad koster det at få et cashback kort?

Ingenting. Det er gratis at anskaffe sig et cashback kort.

Noget af det bedste ved cashback-konceptet er nemlig, at det ikke koster dig en krone at anskaffe sig et cashback kort eller cashback rabatordning. Det er ganske gratis og helt uden forpligtelser som eksempelvis en abonnementsordning eller andet rabatkort med gebyr.

Hvordan får du mulighed for at komme med i en cashback kort rabatordning?

Hvis du ikke allerede har en cashback kort rabatordning, kan du nemt få det ved at tilmelde dig. Du udfylder en simpel blanket med navn, mail samt adresse, og modtager efterfølgende en bekræftigelse. Du får et digitalt cash back kort ved at gå ind på siden her.

Når du har registreret dig og downloadet app’en til din mobil, er du klar til at gå ud at shoppe og få penge tilbage hver eneste gang du lægger penge et sted, der er medlem af rabatordningen.

Bliver du spammet med mails og opkald?

Nej, det gør du ikke. Cashback er et loyalitetsprogram – på lige fod med eksempelvis et Coop medlemskab – og takker du nej til at modtage diverse tilbud på mails eller SMS, modtager du ikke nogen. Dit telefonnummer bliver heller ikke videregivet til diverse desperate telefonsælgere eller anden 3. part.

Du kan sagtens holde al information om dine shoppingfordele og diverse tilbud inde på din cashback konto. Her logger du ind, når du har lyst, og er du ikke interesseret i at følge med, lader du bare være med at logge dig ind.

Hvilke butikker og restauranter er med i rabatordningen?

En lang række af butikker og butikskæder er med i cashback ordningen. Du finder både udenlandske og danske forretninger på listen. For blot at nævne nogle få er Elgiganten, Kop & Kande, Bahne, Coolstuff, Nike og Asos blandt andet med i ordningen.

Rigtig god shoppelyst med dit nye cashback kort!