Rabatkoder – find den bedste rabatkode her

Junglen af rabatkoder kan være svær at navigere rundt i. Desværre er der alt for mange rabatkode sider med rabatkoder der ikke virker. Det vil vi gøre op med og her på siden give dig koder til rabatter, der faktisk batter.

 


Andcopenhagen

&Copenhagen sælger mode accessory og tilbehør til billige priser. Stort udvalg af modetilbehør, smykker, nutidens trends i bedste Københavnske stil. Du får 20% rabat på dit første køb ved tilmelding til deres nyhedsbrev.


Antibite

Her finder du nogle af markedets bedste bideskinner. Antibite er en af Danmarks største online shops med salg af bideskinner. Få rabat ved at indtaste denne kode: xxxx. Gælder t.om. 31.12.2019.


Appearance

Moderne tøj fra det danske herrebrand Appearance, der har sine rødder i Charlottenlund. Alle kollektioner er har udgangspunkt i lækker kvalitet, detaljering og pasform. Henvender sig til den moderne og stilbevidste mand. Deres rabatkode er:


Athletex

Alt i lækkert og moderne træningstøj samt tilbehør til mænd og kvinder. Fokus på god kvalitet. Athletex sælger lifestyle activewear beregnet til at bruge hele året. Deres mål er at repræsentere dem der lever en aktiv og sundt livsstil. Der gives 10 % rabat ved tilmelding til deres nyhedsbrev (Klub Athletex).


Aufini

Hjælper med formidling mellem barnepige, au-pairs og familier. Der kan oprettes både gratis profil og en betalt profil (50kr/mdr, 120kr/3mdr). Der tilbydes 50 % rabat med en rabatkode. Rabatkoden er: parabat50


Avaville

Avaville sælger kvalitetslegetøj og møbler til børneværelset. Deres fokus er på økologi, kvalitets materialer og design. De har et stort udvalg af danske og udenlandske mærker. Det er endvidere muligt at aftale test af deres produkter før et endeligt salg. Deres rabatkode er:


Babyplan

Babyplan har til formål at hjælpe par med at blive gravide. De har forskellige produkter bl.a. graviditetstest, ægløsningstest og folsyre test. Graviditet handler om timing, og her vil babyplan gerne være med hele vejen. Rabat på 50 % på folsyre med Rabatkode: babyplanfolsyre


Balderclothes

Et dansk inspireret brand der sælger herremode tøj til den stilbevidste mand. Tøjet er udviklet med fokus på design og god kvalitet. De har to tøjlinjer: Signature og Tailormade – begge brands er håndsyet af professionelle skræddere. Tilbydes 10 % på alle køb med Rabatkode: JUBII10


Bambustøj

Som navnet antyder sælger Bambustøj netop bambus tøj. Mange forskellige mærker som JBS og Lindbergh. Bambus er et bæredygtigt materiale og behageligt at have på kroppen. De har en rabatkode der giver xx . Rabatkoden er: ______


Bamion

Bamion har på deres webshop over 20000 produkter indenfor husholdning, elektronik, have, parfumer, makeup mm. Deres shop er nem, overskuelig og har et stort sortiment. De tilbyder 10 procents rabat med rabatkoden: rabat10, hvis du går til deres butik her.


Bayvine

Bayvine sælger gode vine kostpriser. De har også et stort udvalg i andre spiritus. Deres hjemmeside er pæn, og de tilbyder gratis fragt ved køb over 499,-. Deres rabatkode er: _____


Bellamoda

Bellamoda har et stort udvalg i Skandinavisk modesko og flotte tasker. De tilbyder 10 % rabat ved tilmelding til deres nyhedsbrev. Find dem her.


strong>Billig-arganolier.dk

Helseshop der bl.a sælger argan olie, jomfru argan olie, ren arganolie, billig arganolie, økologisk argan olie, rosenvand, argan olie shampoo, moroccanoil, rasul ler, ler shampoo og bade salt. Rabat ved tilmelding til nyhedsbrev. Stort udvalg hos billig-arganolier.dk


Billigparfume

Som navnet antyder tilbyder billig parfume dig parfume til billigere priser. Derudover har de stort udvalg af hårpleje, hudpleje, makeup, accessories og meget mere. Deres udvalg er stort og deres hjemmeside platform er indbydende og brugervenlig. De tilbyder


Julemands-kostumer.dk

Julemands-kostumer.dk sælger juletøj og julekostume til voksne, børn og alle køn. Fx julemandskostume, juletrøje, juleskjorte, jule jakkesæt, julesweater, julekjole, jule leggings samt tilbehør som nissehue, julesengetøj og julesmykker (juleøreringe). Find billigste priser og største udvalg i deres juleshop.


Greenpeople logo rabatkode og rabatkoder hos mit-rabatkort.dkGreenPeople
GreenPeople sælger 100% naturlige økologiske cremer og skønhedsprodukter. De har alt fra cremer mod akne til babycreme mod røde numser og eksem. En meget visuel flot hjemmeside der er brugervenlig, og tilbyder mange forskellige produkter. Få 10 % rabat ved at tilmelde dig deres nyhedsbrev.


LampeGuruLampeguru shoppen sælger alt i lamper og lampetilbehør
Shoppen med alt i forskellige lamper samt lampe udstyr. God butik med overskuelig og nem navigerbar hjemmeside. Ved sign up til deres nyhedsbrev fås 50 kr rabat. Find butikken her


MyproteinMyprotein sælger kosttilskud, proteinbar, træningsudstyr mm. Få rabatkode hos mit-rabatkort.dk
Myprotein sælger forskellige kosttilskud og træningsudstyr. En flot hjemmeside med mange gode produkter til motionisten. Hvad enten du styrketræner, cykler, løber eller dyrker fitness, så har Myprotein produkter til dig. Få 100 kr. i rabat ved første køb. Få rabatkoden her.


 

 

 

Hvordan virker rabatkoder?

Rabatten kan enten være en procentdel af et beløb eller et bestemt beløb i kroner. Indimellem kan rabatkoden give fri fragt eller gratis gave indpakning. På den måde kan butikken friste potentielle kunder til at handle hos dem.

Rabatkoden kan indimellem hedde en kuponkode eller rabatkode og bestå af en kombination mellem bogstaver og tal. Den bliver brugt som en specifik årsag til f.eks. at fejre butikkens fødselsdag, Black Friday eller andet.

Hvorfor er det en god marketingsstrategi med rabatkoder, kuponkoder eller cash back?

Hvis en butik udsteder et rabatkode, kuponkode eller tilbyder cash back, så er det med den intention at friste kunderne til at handle. Det kommer både kunden og butikken til gode. Kunden køber sine varer til en billigere pris, og netbutikken eller netshoppen får solgt sine produkter med fortjeneste. En fordel ved rabatkoder er at de både tiltrækker nye og tilbagevendende kunder – altså nye og gamle kunder bider på.

Rabatkoder kan i følge Dr. Paul Zak ved Claremont University give incitamenter til en bedre købsoplevelse. Det har The Neurophysiology of Coupons study påvist. 

Modtagelse af en kuponkode er på højde med eller bedre end at modtage en gave iflg. Dr. Paul Zak direktør ved Center for Neuroeconomics Studies at Claremont Graduate University. Oxytocin er et glædes-hormon, der i studiet blev målt til at blive højere hos deltagere der modtog en rabatkode.

https://www.bigcommerce.com/ecommerce-answers/what-are-promotional-codes-and-how-do-they-work/

De forskellige former for rabatkoder

Offentlige koder
Dette er en kode alle kan få fat i. Disse koder er gode til at tilskynde køb på f.eks. en webshop frem for en anden. De kan ligeledes engagere tidligere kunder til at komme tilbage, og dermed få mersalg på denne måde.

Private koder
Butikker benytter ofte “private” koder til en bestemt gruppe kunder. Det kunne f.eks. være deres mest loyale kunder, der kan få ekstra god rabat, og komme til specielle kundearrangementer etc. Det kan også være visse førstegangskøbere de gerne vil have fat i.

Begrænset/indskrænket kode
Denne slags kode er begrænset til en enkelt bruger og kun kan bruges en gang. Det kunne f.eks. være, at du takker en kunde som værende kunde nr. 500 der køber på din hjemmeside, eller som kompensation for en forsinket levering.

Det bedste som butik, webshop eller noget helt andet, er at kunne bruge en kombination af alle 3 og finde sin egen bedste vej til at få kunder din vej.