Bliv ejendomsinvestor – Nem investering i ejendom

Historisk har det været en god forretning at investere i ejendom. Det har hidtil krævet at man havde råd til at købe en lejlighed, hus eller et sommerhus for enten at bo der selv eller at leje det ud. Der er forbundet en del besvær med at købe og leje sin ejendom ud. Nu er det blevet muligt at blive ejendomsinvestor uden at skulle døje med udlejning, administration og vedligeholdelse. Muligheden er opstået med crowdfunded ejendomsinvestering. Vi præsenterer dig for 3 muligheder for at blive ejendomsinvestor, hvor du både har mulighed for årlig udbytte samt gevinst ved stigning i ejendomspriserne.

 

Brickshare

Brickshare er et dansk iværksætter selskab opstartet i 2017. Brickshare beholder 1 % af det samlede overskud, som de vil geninvestere i nye projekter. Resten tilfalder investorerne. Det har 2 store kapitalselskaber i ryggen hhv. Seed Capital og PreeSeed Ventures. Brickshare fungerer på følgende måde:

  1. Invester for minimum 10.000 kr.

Efter du har oprettet en profil kan du gå i gang med din ejendomsinvestering. Tjek de forskellig ejendomsfonde og dertilhørende investeringsprojekter. Du kan investere i en enkelt ejendomsfond eller sammensætte en bred portefølje med flere investeringer i forskellige fonde.

  1. Passiv ejendomsinvestering

Din ejendomsinvestering bliver styret af et professionelt team, der varetager din investering. Alt du skal gøre er at vælge den ejendomsfond du ønsker at investere i. Hermed bliver du ejer af ejendomsfonden. Din andels pålydende værdi baseres på den sum du har investeret for.

  1. Løbende udbytte

Når investeringen er placeret af ejendomsfonden i en ejendom, får du løbende udbetalt udbytte fra din andel. Udbyttet er baseret på overskuddet af driften af ejendommene. Ved indløsning af din andel af ejendommene vil du kunne se frem til den potentielle værdistigning fra fondens ejendomme. Det er muligt at indløse sin investering på månedlig basis og få din investering udbetalt.

  1. Hold øje med din ejendomsinvestering

Du har mulighed for at holde dig ajour med din ejendomsinvestering. Alt du skal gøre er at logge ind på din Brigshare profil. Her kan du se din portefølje og læne dig tilbage, mens Brickshare varetager ejendommene og lejerne. Via din profil kan du på dit dashboard se en oversigt over alle transaktioner, dine ejendomsinvesteringer samt følge ejendomsfondens kurs. Ejendomsfondens kurs måles ud fra fondens indre værdi. Hver 14. dag opdateres denne kurs. Under hvert investeringsprojekt har du mulighed for at læse ejendomsfondens vedtægter og investeringsinformationer.

Sammenligning af normal vs crowdfunded ejendomsinvestering

Ved at sammenligne investeringsmuligheder har vi gjort det mere overskueligt at se fordele og ulemper ved de 2 muligheder for ejendomsinvestering.

Crowdfunded ejendomsinvestering

 

Fordele

Spred din risiko gennem investering i flere ejendomme

Invester for et mindre beløb

Professionelle vurderer købet

Intet bøvl med administration

Nemt at sælge sin investering igen

Du kan investere i dyre ejendomme, som du ellers ikke havde råd til

Ulemper

Afkastet kan være mindre

Der er ikke så stort et investeringsudvalg af ejendomme

invester i ejendom

Investering i ejendom har historisk været en god forretning. Flere platformer med ejendomsinvestering gør det i dag mulig at blive ejendomsinvestor med et mindre indskud