Sponsoreret artikel:

Pensionisttiden er for mange en skøn tid. Nu har man aftjent sin værnepligt på arbejdsmarkedet, og i sin pensionstid er der forhåbentlig mulighed for at nyde livet lidt: Tage på ture, opleve landet og nyde livet med sin familie. Dog er økonomien for mange pensionister væsentlig mere beskeden, end da arbejdsgiveren udbetalte løn hver sidste hverdag i måneden.

På baggrund heraf er der mange pensionister, der er på jagt efter at spare penge for at få økonomien til at række så langt som muligt. Dog er der heldigvis meget hjælp at hente. Der er nemlig mange rabatter, som er mulige at tilegne sig, når man er pensioneret. Dette gælder på alt fra billetter til parker og øvrige arrangementer, hos frisøren – ja, det er endda muligt at få pensionistrabat på reparation af computer.

I denne artikel vil jeg forsøge at give dig et overblik over disse rabatter. Jeg vil samtidig give dig nogle generelle tips til, hvordan du kan få adgang til at spare lidt ekstra penge, nu hvor du er pensionist. Læs med – jeg håber, at du finder artiklen brugbar.

Brug lidt tid på informationssøgning

Inden du bestemmer dig for at købe noget, så bør du søge lidt rundt på nettet. Dette kan lyde besværligt, men det er faktisk ganske simpelt. Når du vil handle på en hjemmeside eller i en butik, kan du med fordel gå på Google og søge efter Butiksnavn + pensionsrabat.

På den måde vil du ofte få vist, om det er muligt at få en rabat som pensionist det pågældende sted. Står du og skal vælge mellem to steder – det ene har en pensionsrabat, det andet har ikke – kan du med fordel vælge den første for at spare nogle ekstra penge. Hvis det virker besværligt for dig at få resultater frem ved at bruge Google, kan du naturligvis også ringe til den pågældende virksomhed eller spørge dem, når du er nede forbi.

Det er faktisk ofte en god idé at spørge, når du er ved at købe noget. For hvis de har en pensionsrabat, er det en hurtig måde at spare lidt penge på. Men hvis de ikke har en pensionsrabat, kan de måske lidt uofficielt oprette en rabat til dig, simpelthen blot for at være venlig og tilbyde dig en ekstra god kundeservice. Du har intet at tabe ved at undersøge, om det er muligt at opnå en rabat.