Annonce
De fleste af os handler på nettet fra tid til anden, og vi er mildest talt begejstrede
for det. Ikke nok med, at vi slipper for at skulle en tur ned på strøget eller til det lokale storcenter, så kan vi også spare mange penge. Faktisk kan der opnås besparelser på stort set alt på nettet – lige fra tøj og smykker til rejser, møbler og værktøj.

I blogindlægget vil du blive introduceret for fire tiltag, der kan sikre dig store besparelser online. Det er tiltag, du kan tage action på allerede i dag.

Spar penge som medlem af LogBuy

Er du medlem af LogBuy, der er kendt som Danmarks største rabatportal, så vil du kunne spare penge i et utal af forskellige butikker. Lige nu får du som medlem adgang til over 2.800 attraktive rabatter. Det er meget sandsynligt, at du har adgang til denne rabatportal via din arbejdsplads, fagforening, forsikringsselskab eller noget helt fjerde. Det kan du i hvert fald med fordel undersøge, hvis du gerne vil gøre endnu bedre handler online.
Gør brug af studierabatter (hvis du er under uddannelse)

Er du under uddannelse, så er det meget tænkeligt, at du kan have svært ved at få pengene til at række. SU’en rækker måske lige til den månedlige husleje og lidt mad, men der skal jo også være penge til tøj, møbler, restaurantbesøg m.v. For at få råd til det kan du med fordel benytte dig af studierabatter. Som studerende kan man spare penge hos rigtig mange restauranter, frisører, massører og mange andre forretninger.

Brug rabatkoder, hver gang det er muligt

Det er korrekt, at det ikke er alle webshops, der tillader brug af rabatkoder, men i rigtig mange tilfælde vil det faktisk være muligt at finde og bruge en rabatkode. Når dette er muligt, så handler det selvfølgelig om at slå til. En rabatkode vil typisk give dig mellem 5 og 15 % rabat, hvilket kan blive til mange sparede penge. Med rabatkoder kan man især spare mange penge på elektronik, mærketøj og møbler.

Sammenlign altid priser

Uanset om du skal købe noget til 300 eller 3.000 kroner, så bør du gøre dig selv den tjeneste at sammenligne priser. Det er nemlig meget sandsynligt, at den ønskede vare kan fås hos flere webshops. Din opgave er så at finde ud af, hvilken forhandler der er billigst. Tag i den anledning også højde for eventuelle fragtomkostninger. Vil du gerne slippe for en masse manuelt arbejde, så kan du benytte PriceRunner til prissammenligning.