Annonce

Windows computere bliver af mange – der til daglig brugere computerne mere teknisk end til dagligdagens behov – vurderet som det overlegne mærke; hvorvidt dette er sandt og vurderet på fakta, eller de blot har en indbygget modstand til Apple produkter, det er ikke til at vide.

Noget, der til gengæld er værd at vide, er, at Windows ofte fremstiller computere, der er billigere, men ofte mindst lige så gode. Styresystemerne opdateres tit – den nyeste værende Windows 10 – og der findes en masse apps, som du kan bruge, der optimere og effektiviserer din brug af computeren.

Men hvordan kan du spare penge ved at købe en Windows computer? Hvis du gerne vil kende svaret på dette spørgsmål, så læs blot videre her og bliv klogere – måske har det indflydelse på dit næste køb.

Spar penge på styreprogrammet

Styreprogrammer er ofte noget af det, som kan koste en masse penge, hvorfor det gør computeren endnu dyre end normalt.

Computeren i sig selv koster jo som regel en god mængde penge, og derfor er det altid træls, når du skal punge ud med mere for at få den optimale løsning.

Hvis du køber en Windows computer, så er det muligt at få et gratis Windows 10 styresystem, hvilket gør dit køb af en Windows computer en hel del billigere.

På den måde har du altså allerede sparet penge på dit køb af en Windows computer blot ved at undersøge anderledes muligheder – og samtidig har du sørget for, at computeren er sikker. Sikkerhed er nemlig noget af det, som er vigtigt at have styr på; hvis blot du bruger computeren til dagligdags brug, så er det ikke lige så vigtigt, men så snart du har brugt din Windows computer til økonomiske aspekter, så er det vigtigt at sikkerheden er i top.

Køb en brugt Windows computer

Bæredygtigheden er over os, og det vil sige, at mange vælger at sælge deres gamle computere – både fordi det er bedre for miljøet, men også fordi de på den måde kan tjene lidt ekstra. Disse computere er ofte billigere, og du kan derfor købe en billig Windows computer eventuelt med Windows 10 installeret i forvejen.

Hvis du har en gammel computer stående, som du ikke længere vil bruge, så kan du forøge at sælge den og lægge disse penge til side til en ny computer, hvorved du også spare lidt penge.

Nogle firmaer indsamler også computere, nulstiller dem og reparerer eventuelle skader, som den skulle have fået, hvorefter de videresælger computeren igen. Dette vil de også gøre til en billigere pris, end den du ser i forretningerne, så på den måde kan du også spare penge. I dette tilfælde er du dog sikker på, at computeren virker som ny, hvorfor du højest sandsynligt betaler lidt mere for den, men til gengæld også får et bedre produkt.

Gå efter tilbud

Sidst, men ikke mindst, er der det klassiske råd. Gå efter tilbuddene. Tilbud er den ideelle måde at spare penge på, så det handler simpelthen om at tilmelde dig nyhedsbrevene og slå til, når muligheden melder sig.