Alle har på et tidspunkt skulle igennem den såkaldte IKEA-test, og det kan være en spændende oplevelse. Det kan dog blive lidt sjovere med et IKEA Family kort, som giver en helt masse fordele, når du næste gang skal en tur til din lokale IKEA. Herunder kan du lære mere om det fantastiske rabatkort, som fungerer lidt som en rabatkode i virkeligheden.

Det skal du vide om IKEA Family

IKEA Family er lavet, så dine drømme om den perfekte bolig kan blive realiseret. IKEA vil nemlig gerne være den familie, som tror på dig, og som kan guide dig, så dine idéer kan blive til virkelighed.

IKEA beskriver selv, at loyalitetsklubbens mål er at inspirere og belønne så mange som muligt. Det er også derfor, IKEA Family forsøger at lære dig og dine idéer at kende, så du kan få den bedste IKEA oplevelse som overhovedet muligt. Få eksempelvis personlige rabatter lavet ud fra de informationer, som du vælger at dele med møbelgiganten.

Du får mange fordele med IKEA Family kortet

Med et IKEA Family kort får du nogle spændende og gode fordele både når du er IKEA, men også når du er hjemme. Du kan se flere af de fordele her:

·      Særlige medlemstilbud

Hver måned kan udvalgte produkter eller serier blive dine til en helt speciel medlemspris. Det kan altså spare dig penge i længden. Du vil desuden også modtage opdateringer om tilbud og nyheder før alle andre, da de vil lande direkte i din mailbox.

·      Rabat på te og kaffe i restauranten til hver en tid

Efter en tur i IKEA kan man godt føle sig udmattet, men heldigvis kan du med et IKEA Family kort få rabat på både te og kaffe i møbelkædens restaurant.

·      Specielle tilbud på udvalgte retter i hyggelige omgivelser

Det kan også være at sulten har meldt sig efter en dejlig tur gennem IKEAs labyrintgange, der er fyldt med inspiration. Rabatkortet giver heldigvis også gode tilbud på maden i restauranten.

·      Du bliver inviteret til arrangementer og workshops

Som medlem bliver du inviteret til en række af arrangementer og workshops, som naturligvis er gratis, hvis du har rabatkortet.

·      Du kan nemt få overblik over dine køb

Når du benytter dit rabatkort, vil dine kvitteringer blive gemt online. På den måde kan du altid finde dem igen nemt og hurtigt på en mobil, computer eller tablet. Onlinekvitteringerne bliver gemt i op til tre år.

Rabatkortet kan altså spare dig penge, og det er altid en god idé at spare, hvor man kan. Man siger desuden en krone sparet, er en krone tjent. Du kan også tjene penge på andre måder. Læs eksempelvis tips til at tjene penge online, og lær hvordan du kan tjene lidt ekstra. Kombineret med dit nye rabatkort, kan du få råd til mange flere lækre møbler og andet til hjemmet.

Du kan også læse vores danske guide til at tjene penge online hjemmefra.