Det kan være ret så dyrt at holde en fest – især hvis der kommer mange gæster! Med rabatkoder kan du hurtigt komme til at spare en del penge. Læs med her og se hvordan du blandt andet nemmere kan få råd til en photo booth og andre sjove påfund til din fest med rabatter.

Spar på fotografen med en photo booth

En fotograf kan være noget så dyr og i mange tilfælde er det også en smule unødvendigt. Det kan godt virke meget rart at have en masse billeder fra en mindeværdig dag, men samtidig kan det også virke som nogle lidt trælse penge, når man nu sagtens kan tage billeder på mobilen og lignende.

For stadigvæk at have nogle sjove billeder fra dagen kan du også prøve at se, om du kan finde nogle rabatkoder til at få en photo booth eller selfie booth, som de også kaldes. Sådan nogle maskiner er meget morsomme og kan være et sjovt lille påfund til dagen. Du kan finde flere oplysninger på photo-booth.dk

Med en myselfie booth undgår du samtidig også, at nogle personer bliver utilfredse og ubehageligt til mode ved at få deres billeder taget. Det er trods alt ikke alle, der er lige vilde med det men med en photobooth sikrer du dig, at det kun er dem som ønsker at få deres billede taget, som får det. Men husk lige at se om du ikke kan finde nogle rabatkoder til det så du kan spare nogle penge!

Rabatkoder til maden og vinen

Udover at finde rabatkoder til anskaffelse af en photo booth kan du også prøve at se, om du ikke kan anskaffe dig nogle rabatkoder eller -kuponer til noget lækker mad eller spiritus. Nogle gange handler dette simpelthen om, at du samler på nogle kuponer til det lokale supermarked og bruger dem til at købe hjem i store mængder et par dage før festen. Det er ret ofte at supermarkeder kører med nogle kupontilbud.

Prøv ellers at holde ekstra godt øje med reklamerne og se, om der ikke bliver sat lidt ned i pris på diverse former for spiritus i det lokale supermarked. Spiritus kan sagtens holde sig i lidt længere tid, så længe det bliver opbevaret ordentligt.

Og så er det desuden en god måde at spare lidt penge på og gøre festen billigere ved at man køber tingene på tilbud i stedet for til fuld pris. Så længe du bruger hovedet kan du nemt komme til at spare en del penge.