Overvejer du at købe en ny altan? Eller skal du have renoveret en allerede eksisterende altan? Så læs med her! Det er nemlig ikke ligegyldigt, hvordan du griber sagen an.

For at finde den bedste pris på ny altan er der visse metoder, du må kende. Vi guider dig trygt igennem, så du er sikret de bedste altan priser.

Spørg forskellige håndværkere

En metode, som du måske kender, til at få de bedste priser er at spørge forskellige håndværkere. Ring dem op, oplys dem om opgaven, og få dem til at komme med et bud på en pris. Fortæl gerne de forskellige håndværkere, hvilken pris du har fået tilbudt de andre steder. På denne måde får du dem til at konkurrere med hinanden i pris og kvalitet.

Denne metode er også nyttig til at sikre dig de bedste altan priser. Selv hvis du beslutter ikke at sige ja til nogle af tilbuddene, er det gavnligt at ringe rundt. På denne måde får du nemlig også en grundlæggende idé om, hvad prisen på en ny altan ca. er.

Hjælp fra et firma: Indhent 3 tilbud

Synes du, det lyder for tidskrævende og besværligt at skulle ringe rundt og spørge de forskellige håndværkere om priserne på en ny altan? Så er der hjælp at hente! Der findes nemlig flere firmaer, som tilbyder at hjælpe dig med at finde den billigste altan pris.

Hvis du kontakter et sådant firma, vil de først bede dig om at give dem lidt oplysninger om, hvilken altan du kunne tænke dig. Hvor stor skal altanen være? Og hvilken type altan er det, du drømmer om? Skal det være en stålaltan, en fransk altan, en åben eller lukket altan? Eller måske en tagterrasse eller en tagaltan?

Når du har fortalt firmaet, hvilken altan du kunne tænke dig, vil det indhente 3 tilbud til dig. De ringer altså rundt og spørger 3 forskellige håndværkere. Det smarte er, at håndværkerne er klar over, at firmaet indhenter mere end ét tilbud. De ved altså, at de er i konkurrence med andre håndværkere og virksomheder, og vil derfor tilbyde dig en skarp pris.

Gratis og uforpligtende

Når firmaet har indhentet 3 tilbud på prisen på en ny altan, vil det give disse tilbud til dig. Herefter kan du vælge, om du vil sige ja eller nej til tilbuddene. Du behøver ikke at tage imod nogle af tilbuddene. På denne måde er det altså ganske uforpligtende.

Det er derudover gratis at få hjælp af firmaet. Du skal altså ikke betale dem noget for at indhente de 3 tilbud og spørge de forskellige håndværkere.

Med denne metode kan du spare både tid og penge på købet af en ny altan.