Et skemalagt budget for husleje, varme, el og mad er realitet for mange studerende. Og i nogle måneder rækker SU’en måske kun til d. 20 i måneden. Mange unge er vant til at have adgang til internet og streaming hjemmefra.
De digitale platforme har stor indflydelse, for det er via disse, at folk holder kontakt, holder sig opdateret på nyheder og nyder en god serie. Ofte er streamingtjenesterne dyre, og det er ikke altid, at SU’en rækker til den post.
Der findes heldigvis en række muligheder for at streame, når du vil, og hvor du vil – også når du er studerende på SU. Derfor har vi valgt at lede dig hen til Tvpakkerguide – en online webservice, der har en bred oversigt over streamingtjenester og laver prissammenligninger på tv-pakker og streamingtjenester.

Gratis stream

Hvad er bedre end at kunne streame kvit og frit? Det er sød musik i enhver studerendes ører. Hvis der er én ting, som internettet virkelig har gjort nemt, så er det at se film og serier. Før i tiden var det sværere at følge med i serier, da det krævede, at man sad klar i sofaen på et bestemt tidspunkt. Sådan er det heldigvis ikke længere. Nu kan du nærmest streame alt via nettet. Ofte kræver det, at pengepungen skal hives frem, men der er faktisk ret gode muligheder for gratis stream af film og serier.
Du skal dog træde varsomt, for der er både lovlige og ulovlige sider. Men med Tvpakkerguide som guide er du godt på vej til at navigere rundt i et univers af streamingtjenester. De har nemlig en overskuelig liste over tjenester, så du er sikker på at kunne nyde gratis film og serier helt uden bekymringer.

Et bredt udvalg

Overordnet set er der to slags gratis streamingtjenester. Den første er der, hvor du reelt set ikke behøver at finde pungen frem såsom DR og Filmstriben. Her er der både danske og udenlandske serier. Ulemperne ved disse tjenester er, at indholdet ofte er begrænset, måske lidt gammelt, eller også er der et hav af reklamer.
Den anden slags er der, hvor du får lov at prøve platformen med fuld adgang til al dens indhold i en begrænset periode. Her kan Viaplay og C More fremhæves, der er proppet med forrygende underholdning. Efter prøveperioden vil du dog blive bedt om at betale for dit abonnement. Dette er en god mulighed for at afgøre, hvilken streamingtjeneste der er den rigtige for dig.
Hvis du er i tvivl om, hvilke streamingtjenester der kan dække dine behov, så er Tvpakkerguide et gratis tilbud for at give forbrugeren et overblik over de mange muligheder.