Vi skriver i dag december måned, hvilket er lig jul og julegaver. Det at købe julegaver kan hurtigt blive en dyr affære for mange mennesker, og derfor prøver mange folk at finde rabatkoder online, så de kan spare nogle penge på den dyre udgiftspost.
Ofte gælder det dog, at det kan være svært at finde rabatkoder online, hvis man ikke ved, hvor man skal lede, eller hvis man ikke har prøvet det før. I denne lille guide får du et par gode forslag til, hvor du kan finde rabatkoder online.

Foretag en google-søgning

En af de bedste og nemmeste måder at finde rabatkoder online er ved at foretage en simpel google-søgning. Google er verdens største søgeplatform, og med et enkelt klik fra en mus, får man på et splitsekund mange tusinde forslag, der passer til ens søgeord.
Hvis man søger på Google efter ”rabatkoder”, så kommer der mange hundrede hjemmesider op, hvor du enten kan finde rabatkoder, eller hvor du kan læse gode råd til at finde rabatkoder. Med andre ord, en google-søgning er en rigtig god start til at finde rabatkoder på nettet.
Det er dog vigtigt at huske på, at ikke alle sider på Google er lige troværdige. Selvom hjemmesiderne kommer op på Google, så er det ikke ens betydende med, at sidenerne er troværdige. Man skal være meget kildekritisk, og man skal undersøge kilden grundigt, så man ikke bliver snydt af falske rabatkoder.

Tilmeld dig diverse kundeklubber

En anden god og nem måde at finde rabatkoder online, er ved at tilmelde sig diverse kundeklubber online. Man kan nemt og hurtigt tilmelde sig flere hundrede forskellige kundeklubber på nettet, og ofte er det ganske gratis.
Når du er tilmeldt kundeklubberne, så kan du få tilsendt rabatkoder på din mail, og du kan modtage andre gode og eksklusive tilbud. Ved at være en del af en kundeklub, kan du også opnå ekstra services som gratis fragt og ekstra lang returnering af varer. Med andre ord, fordelene ved at tilmelde sig en kundeklub er mange.

Besøg netstjernen.dk

En tredje, og måske den bedste, mulighed for at finde rabatkoder online, er ved at besøge netstjernen.dk. Netstjernen.dk er en af Danmarks største hjemmesider for rabatkoder, og du kan nemt og hurtigt finde frem til flere hundrede rabatkoder. Ikke nok med at man kan finde mange rabatkoder, men rabatkoderne er også valide.
Som nævnt tidligere, så er det ikke alle sider med rabatkoder, der er lige troværdige, men netstjernen.dk er kendt for dens troværdighed og validitet. Med andre ord, netstjernen.dk er en rigtig god hjemmeside at bruge, hvis du søger rabatkoder online.

Skriv til familie og venner

Den sidste, og nok mindst effektive metode, er at skrive til familie og venner. Denne metode er ikke særlig effektiv, da det er sjældent, at ens familie og venner har været i stand til at finde rabatkoder, som du ikke har kunnet finde.
Dog kan du være heldig, at din familie og dine venner ligger inde med nogle unikke rabatkoder, som ikke er tilgængelige online.