Skal du til at i gang med at studere, for eksempel på gymnasiet eller på universet, så er en Office 365-pakke helt klart værd at investere i! Office 365 tilbyder dig nemlig mange programmer, som bliver en uundværlig del af dit liv som studerende. Som studerende har man dog ofte ikke mange penge på lommen, fordi SU-pengene eller pengene fra deltidsjobbet går til at betale husleje og mad.

Det er derfor en fordel at få studierabat til Office 365-pakke, og du kan i denne artikel læse meget mere om, hvordan du får studierabatten!

Det er vigtigt med rabat som studerende

Hvis du er studerende, kan du helt sikkert genkende et billede af hele tiden at skulle tænke over, hvor mange penge, der er på kontoen. Hvis du for eksempel studerer i en storby som Århus eller København, betaler du nemlig højst sandsynligt en del penge for huslejen. Det koster penge at bo centralt, og det koster endnu flere penge at bo i en lækker lejlighed.

Det kan være, at du har et deltidsarbejde, men disse penge bruger du sikkert også til at betale for mad, transport og forskellige midler til huset. Hvis du studerer, har du måske også skulle investere flere tusinde kroner i en ny computer. Det kan derfor være en meget god idé at vide, hvordan du kan få studierabat til Office 365-pakke. Det skyldes i høj grad også, at det kan være lidt hårdt at skulle betale dyre domme for programmer til din computer, som i sidste ende nok primært skal bruge til skolearbejde. Det kan altså derfor være en god idé at undersøge, hvordan du kan få studierabat.

En Office 365-pakke er en uundværlig del af dit studieliv

Hvis du har været vant til at arbejde på computer i skolemæssige sammenhænge, vil du helt sikkert have erfaret, at en Office 365-pakke kort sagt er en uundværlig del af dit studieliv.

Lige meget hvilken uddannelse du er ved at tage, har du højst sandsynligt brug for et godt skriveprogram. Du skal nemlig aflevere flere større opgaver på langt de fleste uddannelser, og her er det nødvendigt med et skriveprogram, der fungerer. Hvis du for eksempel skal lave kildehenvisninger, fodnoter eller en litteraturliste, kan forskellige funktioner på Word være med til at gøre opgaven nemmere for dig.

Det kan også være, at du skal studere et matematisk fag eller blot lave udregninger i andre fag. Her er en Excel en stor hjælp, og på samme måde som Word, er det et program, der kan være med til at gøre opgaven nemmere for dig at løse. Du kan med fordel læse om Tips til Office 365.

Fortæl dine venner om, hvordan de også kan få rabat

Hvis du har forskellige venner og studiekammerater, der også skal til at læse, bør du helt sikkert også anbefale dem studierabat til en Office 365-pakke. På denne måde kan du være med til at sikre, at de også kan få en god start på deres studieliv. Gode computerprogrammer kan nemlig kort sagt være med til at gøre studiet meget mere overkommeligt, og det er altid godt at dele gode råd.